Česky English Deutsch
Drobečková navigace

Horácká galerie > Novinky > Novoměstské Slunohraní 2019

Novoměstské Slunohraní 2019



Datum konání:
1.7.2019
Datum ukončení:
5.7.2019

slunohraní.pngREZERVACE VSTUPENEK na jednotlivé koncerty jsou už otevřeny! Vaše vstupenky si pak můžete vyzvednout před koncertem a nebo nás navštivte v naší festivalové kavárně, která bude už od pondělka před vstupem do Horácké galerie! Tam si můžete vstupenky také přímo zakoupit. http://www.slunohrani.cz/koncerty

pondělí 1. července 2019 ve 20 hodin

Pacora Trio

První z koncertů pod širým nebem na nádvoří Horácké galerie zahájí Jazz, folklor a klasika v originálním balení. Stano Palúch (housle), Marcel Comendant (cimbál), Robert Ragan (kontrabas). Vstupné 170 Kč.

 

úterý 2. července 2019 ve 20 hodin

Milokraj

Písně čerpající z českých, moravských a latinskoamerických tradic, to je Milokraj, pod kterým najdete skvělé muzikanty Martu Töpferovou (zpěv, cuatro, skladby), Stanislava Palúcha (housle), Marcela Comendanta (cimbál), Davida Dorůžku (kytara) a Petera Kormana (kontrabas). Vstupné 170 Kč.

 

čtvrtek 4. července 2019 ve 20 hodin

Janáčkovo kvarteto

Slavnostní závěrečný koncert zahraje Janáčkovo kvarteto a poté, ve druhé polovině večera vystoupí Letní orchestr pod taktovkou báječného dirigenta Richarda Kružíka. Orchestr doprovodí sólistu Petra Hojače, člena Filharmonie Brno, který zahraje koncert pro trubku a orchestr. Vstupné 190 Kč.